Deníky vděčnosti

Nedávno jsem dodělala jednu zakázku, která byla zase úplně jiná než výroba přáníčka. Jsem moc ráda, když dostanu možnost vyrobit něco speciálního a jedinečného. Tentokrát to bylo dozdobit/dotvořit 5 deníků, které budou sloužit jako deníky vděčnosti. 🙂

Měla jsem opravdu volnou ruku, jediné co jsem měla byly obyčejné A5 sešity s tvrdými deskami a to, že tři mají být pro ženy a dva v pánském stylu.

Deníky A5 jsem koupila v Davoně za cca 66 kč/ks. A pak jsem používala materiál, který jsem měla doma a plus různé samolepky kytiček a lístečků. Ty jsem používala dovnitř deníků, abych dozdobila některé stránky ve vnitřku sešitů. Vzhledem k tomu, že koupené deníky byly v přírodní barvě, nejprve jsem každý sešit přelepila bílím papírem a poté až začala zdobit přední i zadní stranu deníku.

 

Nejprve jsem se vrhla na tři „holčičí“ deníky, které jsem zdobila v podobném duchu.

 

 

 

 

Zbylé dva jsem dělala v pánském stylu, to bylo pro mě o něco složitější, přece jen tam nebudou ty kytičky a kraječky a celkově jsou takové minimalističtější.

 

Nezapomněla jsem ani na zadní stranu, kdy jsem vždy dala ladící proužek a nějaký malý detail a také razítko: vyrobeno s láskou.

 

Klučičí jen úplně jednoduše.

 

 

Napište mi, který z pěti deníků se Vám líbí nejvíc? 🙂 A taky to, jestli si zdobíte sešity sami a nebo si rovnou koupíte nějaký už hezký sešit přímo z obchodu?

 

Krásný den Vaše Kreativní holka.


Related Posts

Kreativní box – vyrob si přání

Kreativní box – vyrob si přání

Co je Kreativní box? Kreativní box – nový způsob, jak se kreativně vyjádřit a vytvořit originální přání pro své blízké!   Tento jedinečný produkt obsahuje vše, co potřebujete k výrobě krásných papírových přání. – tři bílé obálky -tři základy na přání -šest různě barevných papírů […]

Kreativní obchody – Španělsko

Kreativní obchody – Španělsko

Dnes Vám přináším pár postřehů z dovolené, ale nebojte samozřejmě jen těch, co se kreativních obchodů týče. 🙂 Vyrazili jsme na pár dní do Španělska konkrétně do města Málaga a jeho okolí. A to bych nebyla já, abych si tam nevyhlídla pár tvořivých obchodů. Našla jsem […]



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *